Miért ajánljuk a BioTechUSA Panax Ginseng terméket?
- természetes, növényi kivonatot tartalmaz
- gazdaságos, 60 napi adag
KOREAI GINZENG (PANAX GINSENG)
Az ázsiai ginzeng több ezer éve ismert és alkalmazott gyógynövény a Távol-Keleten. Napjaink tudományos kutatásai alapján a koreai ginzeng egyik legjelentősebb hatóanyagai a ginzenozidok. A koreai ginzeng szaponinokban gazdag, melynek köszönhetően számos jótékony hatást tulajdonítanak neki.
ATTRAKTÍV KIVONAT
Általában a teljes növényt vagy annak gyökerét használják szárított és őrölt formában, akár smoothiek-ba, fehérjeturmixokba vagy különböző állagú ételekbe keverve. A BioTechUSA Panax Ginseng ginzenozid tartalma kizárólag a növény szár- és levélkivonatból származik. A kapszulás kiszerelésének köszönhetően könnyen lenyelhető, ráadásul már 1 kapszula is optimális mennyiséget tartalmaz a gyógynövény kivonatából. Így rendkívül gazdaságos, akár 2 hónapra is elegendő egy kiszerelés.
- nőknek és férfiaknak egyaránt
- nem csak sportolóknak, hanem mindenkinek, aki odafigyel az aktív, kiegyensúlyozott életmódra
Mit tartalmaz a BioTechUSA Panax Ginseng?
Napi adag: 1 kapszula / Adagok száma a termékben: 60
HATÓANYAGOK | 1 kapszulában |
Panax ginseng kivonat | 75 mg |
– amelyből ginzenozidok | 60 mg |
Hogyan kell szedni a BioTechUSA Panax Ginseng terméket?
Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 kapszulát bő folyadékkal! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!
FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása terhes vagy szoptató nők számára nem javasolt! A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!
ÖSSZETEVŐK
Tömegnövelő szer (cellulózgél), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], koreai ginseng (Panax ginseng) szár- és levélkivonat 16,6%, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.