Celip duo
nem szteroidos krém
Glycerophosphoinositol (GPI) kolin sót tartalmaz
herpesz kezelésére
5g
Indikációk:
Irritált, kipirosodott és viszketõ bõr regenerálására a herpesz idején.
Használat:
Kenje fel vékony rétegben az elõzõleg megtisztított és megszárított bõrre, oszlassa el és hagyja, hogy felszívódjon. Helyi alkalmazásra. A termék a teljes test területén alkalmazható, 6 éves kortól. A legjobb eredmény napi négyszeri alkalmazással érhetõ el.
Összetevõk: lásd: Ingredients
A Celip duo bõrgyógyászokkal együttmûködve lett kifejlesztve.
BÕRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT.
Illatanyag és színezékmentes. Parabénmentes.
Aktív összetevõk:
Glycerophosphoinositol (GPI) kolin sója egy innovatív, növényi alapú lecitin származék. A GPI sók támogatják a fiziológiás szabályozó rendszert. Szabályozzák a zsírsavak feloldását, felelõsek a gyulladásos folyamatok leküzdéséért; nyugtató hatásúak, csökkentik a bõr pirosságát és irritációját.
A Cink-oxid, cink-szulfát és rézszulfát gyógyító, regeneráló hatásúak, gyulladáscsökkentõk, valamint antibakteriális hatásúak a bõrön. Segítenek gyógyítani az irritációt, vágásokat és fekélyesedést. Szárító hatásúak és csökkenti a gyulladást.
Az E-vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, ezzel segíti a hidratációt visszaállítja a természetes védelmi funkciókat. Intenzíven regenerálja a száraz, irritált és érzékeny bõrt. Nyugtatja a kipirosodott bõrt, csökkenti a bõr száraz és feszülõ érzését. Nedvesíti a bõrt, megakadályozza a kiszáradást és feltöredezést.
Az allantoin nyugtató hatású, segíti a felhám regenerációját. Érzékeny bõrre ajánlott.
A termék hitelesített minõségi ellenõrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.
Felhasználható: lejárati dátum és gyártási szám a flakon alján.
Gyártó: lásd a doboz oldalán
Forgalmazó:
Red Pharma Laboratories Central Europe East Sp. z o.o.
ul. Nowa 6, Stara Iwiczna
05-500 Piaseczno, Lengyelország
Forgalmazó partner:
Puckpharma Kft., 1031 Budapest,
Nánási út 39. Tel: +36 1 796 8197
[email protected]