Menü

Femarelle Recharge kapszula 56x

Femarelle® Recharge B6-vitamint tartalmaz, mely részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B6-vitamin emellett hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve a hormonális aktivitás szabályozásához.

Elsősorban az 50-es éveikben járó hölgyeknek ajánljuk, akik elkezdték magukon észlelni a változókor legjellegzetesebb tüneteit, mint a hőhullámok, a hangulatingadozások, az éjszakai izzadás és a kialvatlanság.

7 790 Ft

Készleten

Leírás

Hőhullámok? Alvászavarok? Ingerlékenység?

A Femarelle Recharge segítséget nyújt a változókor testi és lelki tüneteinek kezelésében.

Ha már megszűnt a rendszeres menstruációja – azaz elérte a változókort – a Femarelle Recharge étrendkiegészítőt Önnek ajánljuk. A termék a menopauza alatt jelentkező kellemetlen tünetek enyhítésére irányul. Bár bizonyos tünetekről – hőhullám, éjszakai izzadás, hangulatváltozás, alvászavar – egyre többet beszélnek, néhány tünet még most is gyakran tabunak számít. Ezek közé tartozik a nemi vágy csökkenése, a szorongás vagy a depresszió, amelyek éppen olyan negatív hatással lehetnek az életminőségre mint az ismertebb tünetek.

Amit a Femarelle Recharge nyújt:

 • Gyors megkönnyebbülés – a hőhullámok és éjszakai izzadások intenzitása már az első néhány hétben csökken vagy akár el is tűnik
 • Hosszabb, pihentetőbb alvás
 • Megnövekedett energiaszint
 • Kordában tartott a hangulatingadozások
 • Szorongás és depresszió csökkenése
 • Nemi vágy visszatérése
 • Nem gyakorol az ösztrogénhez hasonló hatást a mellre és a méh szöveteire
  • A MENOPAUZÁT KÍSÉRŐ TÜNETEK ENYHÍTÉSÉRE: A mellkason és az arcon keletkező hirtelen hőhullám és izzadás csökkentése. Éjszakai izzadások mennyiségének és intenzitásának mérséklődése. Az érzelmi egyensúly visszaszerzése.
  • A LEGTÖBB KLINIKAI TESZTTEL TÁMOGATOTT ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ: Több mint 20 – a Femarelle termékekhez kapcsolódó – tanulmány, közülük négy klinikai vizsgálat.
  • HORMONMENTES – Segít visszaszerezni a szervezet egyensúlyát – természetesen és a kockázatok növelése nélkül. A Femarelle 100% -ban természetes, genetikailag nem módosított alapanyagokból készül
  • BIZONYÍTOTTAN BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY: Azon 40 év feletti nők számára, akik tapasztalják magukon az alábbi tüneteket: ingerlékenység, szorongás, álmatlanság, fáradtság, szívdobogás, a nemi vágy csökkenése vagy hüvelyszárazság. A Femarelle Recharge-nak nincsenek mellékhatásai
  • SZEREZZE VISSZA A RÉGI ÖNMAGÁT: Ne engedje, hogy a természetes változások megnehezítsék életét.Élvezze határtalanul és korlátok nélkül az ötvenes éveit. Nők milliói választották világszerte több mint 30 országban.

  A Femarelle Recharge B6-vitamin tartalmánál fogva hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

  A Femarelle Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

  A kapszula tartalma:
  / DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
  / Linum usitatissimum (lenmag kivonat) 108 mg
  / B6 vitamin (Pyrodoxine) 1 mg

Termék előnyök

A Femarelle® Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.
A Femarelle® Recharge kapszula olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Recharge kapszulában. A Femarelle® Recharge kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Használati utasítás

A Femarelle Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp