Menü
EP

Flexitol (Maxiderma) sarok- és lábápoló balzsam 56g

A Flexitol sarok-és lábápoló balzsam klinikailag igazoltan hatásos a száraz, durva berepedezett sarok és láb hidratálására, regenerálására. 25 %-os ureát tartalmaz, mely segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és orvosilag bizonyított hidratáló szerként növelni a bőr vízmegkötő képességét. Az UREA, természetes hidratáló szer. A bőr természetes folyamatait utánozza az által, hogy csökkenti a bőr vízveszteségét, gyorsítja az elhalt szaruréteg hámlasztását, és felgyorsítja a bőr sejtjeinek újjáépülését, segítve a bőr regenerálódását. Ezek következtében helyre áll a bőr vízmegkötő képessége. 

Cikkszám: GY67357
Kategóriák: , Címkék: , ,

2 050 Ft

Készleten

További információk

Kiszerelés

A Flexitol sarok-és lábápoló balzsam klinikailag igazoltan hatásos a száraz, durva berepedezett sarok és láb hidratálására, regenerálására. 25 %-os ureát tartalmaz, mely segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és orvosilag bizonyított hidratáló szerként növelni a bőr vízmegkötő képességét.
Az UREA, természetes hidratáló szer. A bőr természetes folyamatait utánozza az által, hogy csökkenti a bőr vízveszteségét, gyorsítja az elhalt szaruréteg hámlasztását, és felgyorsítja a bőr sejtjeinek újjáépülését, segítve a bőr regenerálódását. Ezek következtében helyre áll a bőr vízmegkötő képessége.

A változás már három nap után látható.

Diabeteses láb ápolására is!

Használati utasítás:

Mossa meg és törölje szárazra a lábát! Használja a balzsamot reggel és este a durva, kemény, vízhiányos lábra, így minimalizálva a berepedezés veszélyét. Miután bőre rendbejött, folytassa tovább a Maxiderma alkalmazását, hogy megőrizze bőre hidratáltságát és puhaságát.
A balzsamot gyermekek nem használhatják.
Ne használja sérült bőrfelületen!
Ne használja tovább a terméket, ha a használat során bőrpír vagy kiütés lép fel!
25% ureát tartalmaz, mely természetes bőrhidratáló szer.
Szembe ne kerüljön!
Csak külső használatra!
Gyermekektől távol tartandó.
30°C alatti hőmérsékleten tárolandó.
Hipoallergén. Alkoholmentes illatanyagot tartalmaz.

A termék orvostechnikai eszköz.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp