Menü

ÖPSO Öko illatosító szett Canadian Maple Forest illat 50ml

Az Öpso Canadian Maple Forest az egyik elsõ természetes fagyantából készült szobaillatosító. Ezt a különleges illatkompozíciót az élénk vörös színû õszi kanadai juharerdõk ihlették, a jellegzetes édes és fás aroma különleges hangulatot varázsol otthonába. Engedje, hogy magával ragadja az érzés, mely a kanadai természet kellõs közepébe repíti. Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak. Vegán termék.

Cikkszám: GY72286
Kategóriák: , ,

3 190 Ft

Készleten

Leírás

Az Öpso Canadian Maple Forest az egyik első természetes fagyantából készült szobaillatosító. Ezt a különleges illatkompozíciót az élénk vörös színű őszi kanadai juharerdők ihlették, a jellegzetes édes és fás aroma különleges hangulatot varázsol otthonába. Engedje, hogy magával ragadja az érzés, mely a kanadai természet kellős közepébe repíti.

Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak.

Vegán termék.

Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális.

Kiszerelés: 50ml, 6db pálcika

Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa el a tömítést és csavarja vissza a fatetőt, helyezze bele az illatrudakat az üvegbe. Néhány nap múlva fordítsa meg az illatpálcikákat, így javíthatja az illat intenzitását. Az illatintenzitás szabályozható: minél több pálcikát használ, annál erősebb lesz az illat*. *A szett használati ideje függ a felhasznált pálcikák számától és más külső körülménytől is, mint például a helyiség nagysága.

Összetevők: Pentamethylheptenone, Cinnamal, A-methylcinnamaldehyde, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp