Menü

ÖPSO Öko illatosító szett Caribbean Palm Tree illat 50ml

A Caribbean Palm Tree természetes fagyantából készült szobaillatosító. Gyümölcsös, friss és édes aroma melyet a Hawaii sziget trópusi növényei, a napsütés és a Csendes-óceán ölelõ habjai keltettek életre. A tengeri szellõ érintése, a sós levegõ és az eukaliptusz jegyek egyedi illatkompozíciója lendületes és merész illatot varázsol a szobába. Élénk, friss aromája elvarázsolja az érzékeket. Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak. Vegán termék.

Cikkszám: GY72289
Kategóriák: , ,

3 190 Ft

Készleten

Leírás

A Caribbean Palm Tree természetes fagyantából készült szobaillatosító.  Gyümölcsös, friss és édes aroma melyet a Hawaii sziget trópusi növényei, a napsütés és a Csendes-óceán ölelő habjai keltettek életre. A tengeri szellő érintése, a sós levegő és az eukaliptusz jegyek egyedi illatkompozíciója lendületes és merész illatot varázsol a szobába. Élénk, friss aromája elvarázsolja az érzékeket.

Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak.

Vegán termék.

Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális.

Kiszerelés: 50ml, 6db pálcika

Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa el a tömítést és csavarja vissza a fatetőt, helyezze bele az illatrudakat az üvegbe. Néhány nap múlva fordítsa meg az illatpálcikákat, így javíthatja az illat intenzitását. Az illatintenzitás szabályozható: minél több pálcikát használ, annál erősebb lesz az illat*. *A szett használati ideje függ a felhasznált pálcikák számától és más külső körülménytől is, mint például a helyiség nagysága.

Összetevők: Limonene, Delta-Damascone, Dimethylheptenal, Ethyl linalool, Cyclamen aldehyde, Ethyl methylphenylglycidate, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, 4-Tert-butylcyclohexyl acetate, Cineole.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp