Menü

ÖPSO Öko illatosító szett Japanese Sakura Tree illat 50ml

A Japanese Sakura Tree fás, citrusos illat az egyik elsõ természetes fagyantából készült szobaillatosító. Az érintetlen természet, a citrus és a fa tökéletes harmóniájából született. A Sakura fa a felkelõ nap országának egyik jellegzetes eleme és a kultúra legismertebb szimbóluma. A japán bambusz illat, a gyümölcs és a csipetnyi fûszer elegye frissítõ, ázsiai karakterû fás illatot alkot, így tökéletes harmóniát termet az ön otthonában is. Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak. Vegán termék.

Cikkszám: GY72288
Kategóriák: , ,

3 190 Ft

Készleten

Leírás

A Japanese Sakura Tree fás, citrusos illat az egyik első természetes fagyantából készült szobaillatosító. Az érintetlen természet, a citrus és a fa tökéletes harmóniájából született. A Sakura fa a felkelő nap országának egyik jellegzetes eleme és a kultúra legismertebb szimbóluma. A japán bambusz illat, a gyümölcs és a csipetnyi fűszer elegye frissítő, ázsiai karakterű fás illatot alkot, így tökéletes harmóniát termet az ön otthonában is.

Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak.

Vegán termék.

Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális.

Kiszerelés: 50ml, 6db pálcika

Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa el a tömítést és csavarja vissza a fatetőt, helyezze bele az illatrudakat az üvegbe. Néhány nap múlva fordítsa meg az illatpálcikákat, így javíthatja az illat intenzitását. Az illatintenzitás szabályozható: minél több pálcikát használ, annál erősebb lesz az illat*. *A szett használati ideje függ a felhasznált pálcikák számától és más külső körülménytől is, mint például a helyiség nagysága.

Összetevők: Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Damascenono, Geraniol, Nerol, Methylcinnamic alehyde, Tetrahydrolinalool, 4-Tert-butylcyclohexyl acetate.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp