Menü

ÖPSO Öko illatosító szett Mediterranean Citrus Grove illat 50ml

A Mediterranean Citrus Grove az egyik elsõ természetes fagyantából készült szobaillatosító, melyet a természet és a friss citrom ihletett. Vegyen egy mély lélegzetet és élvezze a mediterrán citrusliget varázslatos illatát. Ezzel a napsütéses, pezsdítõ illattal minden otthon energikusabb és frissebb lesz. Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak. Vegán termék.

Cikkszám: GY72287
Kategóriák: , ,

3 190 Ft

Készleten

Leírás

A Mediterranean Citrus Grove az egyik első természetes fagyantából készült szobaillatosító, melyet a természet és a friss citrom ihletett. Vegyen egy mély lélegzetet és élvezze a mediterrán citrusliget varázslatos illatát. Ezzel a napsütéses, pezsdítő illattal minden otthon energikusabb és frissebb lesz.

Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak.

Vegán termék.

Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális.

Kiszerelés: 50ml, 6db pálcika

Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa el a tömítést és csavarja vissza a fatetőt, helyezze bele az illatrudakat az üvegbe. Néhány nap múlva fordítsa meg az illatpálcikákat, így javíthatja az illat intenzitását. Az illatintenzitás szabályozható: minél több pálcikát használ, annál erősebb lesz az illat*. *A szett használati ideje függ a felhasznált pálcikák számától és más külső körülménytől is, mint például a helyiség nagysága.

Összetevők: Limonene, Delta-Damascone, Dihydro pentamethylindanone, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, 4-Tert-butylcyclohexyl acetate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxy-citronellel, Linelool, Cineole, Dihydromyrcene.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp