Menü

ÖPSO Öko illatosító szett Nordic Birch Forest illat 50ml

A Nordic Birch Forest természetes fagyantából készült szobaillatosító. A nyírerdõk tél végén illatos nedvet bocsátanak ki, ennek a friss gyógynövényes és fás illatnak a hangulatát hivatott képviselni, ez a felemelõ friss illatkompozíció. Engedje, hogy átjárja otthonát az északi vadon utánozhatatlan klímája. Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak. Vegán termék.

Cikkszám: GY72291
Kategóriák: , ,

3 190 Ft

Készleten

Leírás

A Nordic Birch Forest természetes fagyantából készült szobaillatosító. A nyírerdők tél végén illatos nedvet bocsátanak ki, ennek a friss gyógynövényes és fás illatnak a hangulatát hivatott képviselni, ez a felemelő friss illatkompozíció. Engedje, hogy átjárja otthonát az északi vadon utánozhatatlan klímája.

Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak.

Vegán termék.

Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális.

Kiszerelés: 50ml, 6db pálcika

Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa el a tömítést és csavarja vissza a fatetőt, helyezze bele az illatrudakat az üvegbe. Néhány nap múlva fordítsa meg az illatpálcikákat, így javíthatja az illat intenzitását. Az illatintenzitás szabályozható: minél több pálcikát használ, annál erősebb lesz az illat*. *A szett használati ideje függ a felhasznált pálcikák számától és más külső körülménytől is, mint például a helyiség nagysága.

Összetevők: 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, Cineole, Citral, Citronellol, Cyclamen aldehyde, Geraniol, Geranyl acetate, Limonene, Linalyl acetate, P-Menthenone, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Tetrahydrolinalool, Linalool.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp