Menü
-15%

REVOX B77 BIO Ricinus olaj 100% 30 ml

Alkalmas irritált, száraz és stresszes bõr kezelésére. Támogatja a szemöldök és a szempillák növekedését.

Cikkszám: GY71675
Kategóriák: , ,

2 650 Ft 2 252 Ft

Készleten

A ricinusolaj a ricin magjának préselésével jön létre, pozitív hatással van a bõrre, a testre, a hajra, a szempillákra, a szemöldökre és a kutikulákra. Közvetlenül használható a haj, a körömágy, a szemöldök, a szempillák és a bõr ápolására.
A Bio Castor Oil 100% Pure tiszta, szerves ricinusolaj, széles körû felhasználással. Alkalmas irritált, száraz és stresszes bõr kezelésére. Támogatja a szemöldök és a szempillák növekedését.

VEGAN

Alkalmazása:
Este vigyük fel és hagyjuk hatni egész éjszakára.
Hajra: Heti 1-2 alkalommal masszírozzunk pár cseppet a fejbõrbe és a teljes hajhosszra, majd hagyjuk hatni legalább 1 órát.
Bõrre: Masszírozzunk néhány csepp olajat a megtisztított arcra a hidratáló és lágyító hatásért. Masszírozzuk a sötét foltok / hegek / striák területére a láthatóságuk fokozatos csökkentése érdekében.
Dúsabb szempillák és szemöldök érdekében: Masszírozzunk pár cseppet a szempillákba és a szemöldökbe.
Körömre és körömágyra: Vigyünk fel 1 cseppet a körömágyra, majd masszírozzuk el teljesen.
Figyelem: Kizárólag külsõ használatra! Irritáció vagy bõrpír esetén a további használat nem ajánlott. Kerüljük a szem környékét! Amennyiben a termék a szembe kerül azonnal mossuk ki bõ vízzel! Castor Oil / Ricinus Communis Seed Oil, Vitamin E Acetate / Tocopheryl Acetate.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp