Menü
-15%

REVOX B77 JUST Glikolsav 20% 30 ml

Felgyorsítja a bõr megújulási képességét, felszínre hozva a friss, üde bõrt, amennyiben rendszeresen, rutin szerûen alkalmazzuk. A bõr fiatalosabbnak, üdébbnek látszik, a gyors sejtmegújulásnak köszönhetõen.

Cikkszám: GY71682
Kategóriák: , ,

2 410 Ft 2 048 Ft

Készleten

A glikolsav a leggyakrabban használt alfa-hidroxikarbon-sav, mivel a leghatékonyabb AHA savak közé tartozik. Az AHA savak közül ennek a legkisebbek a molekulái, így áthatol a bõrön és a legjobban szívódik fel. Felbontja a kötéseket az elöregedett bõrsejtek között, így szabaddá téve õket a hámlasztáshoz. Felgyorsítja a bõr megújulási képességét, felszínre hozva a friss, üde bõrt, amennyiben rendszeresen, rutin szerûen alkalmazzuk. A bõr fiatalosabbnak, üdébbnek látszik, a gyors sejtmegújulásnak köszönhetõen.

Alkalmazás: Este vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bõrre, gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik. 10-15 perc után alaposan mossuk le vízzel.

Kombináljuk a JUST Argán olaj, JUST Olajkeverék vagy JUST Hyaluronsav termékekkel a napi rutin részeként, hogy ápoljuk és védjük a bõrt a kiszáradástól. Ne kombináljuk a JUST Szalicilsav termékkel, megelõzve a túlszáradást, kipirosodást és/vagy bõrirritációt. Figyelem: Ne alkalmazzuk irritált vagy sérült bõrre. Kerüljük a közvetlen napfényt és használata során alkalmazzunk napvédõ termékeket, a termék használata alatt és az azt követõ egy hétben. Ne használjuk sérült bõrön. Kerüljük a napozást vagy használjunk erõs fényvédõt a glikolsav használatát követõ egy hétben. Érzékenység a termékkel szemben elõfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt. Aqua, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp