Menü
-15%

REVOX B77 JUST C-vitamin 20% 30 ml

A C-vitamin öregedésgátló és antioxidánshatású és védelmet nyújt a bõrnek a szabadgyökökkel,a sejtek oxidatív stresszel és külsõ káros környezeti hatásokkal szemben. A C-vitamin segíthet a ráncok és pigmentfoltok láthatóságát csökkenteni, illetve élénkíteni az arcbõrt.

A szabadgyökök lebonthatják a bőrben lévő kollagént, ezáltal ráncok keletkeznek, és megereszkedik a bőr.

A C-vitamin egy erős öregedésgátló hatóanyag, mely antioxidáns védelmet nyújt a bőrnek a szabadgyökökkel, és külső káros környezeti hatásokkal szemben.

A C-vitamin segíthet a ráncok és pigmentfoltok láthatóságát csökkenteni, illetve élénkíteni az arcbőrt.

A szérum aloe vera- és zöld tea kivonattal gazdagított, így fokozva a termék antioxidáns jellemzőit.

Mindkét kivonat nyugtató és tápláló tulajdonságokkal bír.

A termék ideális a foltos, egyenetlen bőrtónussal rendelkezők számára, illetve az öregedés jeleinek csökkentésére.

 

Alkalmazás:

Reggel vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított, száraz bőrre, majd gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik. A következő termék használata előtt várjuk meg a szérum teljes felszívódását.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Ascorbic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Parfum, Disodium EDTA

Cikkszám: GY71693
Kategóriák: , ,

2 410 Ft 2 048 Ft

Készleten

Leírás

A szabadgyökök lebonthatják a bõrben lévõ kollagént, ezáltal ráncok keletkeznek, és megereszkedik a bõr. A C-vitamin öregedésgátló és antioxidánshatású és védelmet nyújt a bõrnek a szabadgyökökkel,a sejtek oxidatív stresszel és külsõ káros környezeti hatásokkal szemben. A C-vitamin segíthet a ráncok és pigmentfoltok láthatóságát csökkenteni, illetve élénkíteni az arcbõrt. A szérum aloe vera- és zöld tea kivonattal gazdagított, így fokozva a termék antioxidáns hatás jellemzõit. Mindkét kivonat nyugtató és tápláló tulajdonságokkal bír. A termék ideális a foltos, egyenetlen bõrtónussal rendelkezõk számára, illetve az öregedés jeleinek csökkentésére.

Alkalmazás:
Reggel vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított, száraz bõrre, majd gyengéden masszírozzuk be, amíg teljesen felszívódik. A következõ termék használata elõtt várjuk meg a szérum teljes felszívódását.

Aqua, Ascorbic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Parfum, Disodium EDTA

Don`t copy text!
Kedves Vásárlónk! Az online bankkártyás fizetési lehetőségünk akadozhat! Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp